ForsideOm os

Om os

Om Betongruppen RBR

Velkommen hos RBR. Eller skulle vi måske hellere sige; Velkommen hjem. Hos os påstår vi nemlig, at det er muligt at flytte følelsen af hjem ud i det fri. Vi påstår, at vi kan gøre ude til hjemme for dig. Det kræver meget af os. Blandt andet at vores fokus hele tiden er rettet på dig, dine behov og på at give dig den bedste løsning. Derudover kræver det, at vi har fleksible løsninger, som kan tilpasses ethvert behov, du måtte have.

Vi gør ude til hjemme
Men vigtigst af alt så kræver det, at vi har lyst til at skabe noget mere end bare en terrasse, en indkørsel, eller andet. Og det har vi. Vi vil gøre ude til hjemme. Produkterne lever op til strenge krav. Ikke alene er vi CE-mærkede, vores produkter produceres også med specifikke krav til samme CE-mærkning og både produktionsprocessen og produktkvaliteten er overvåget af Betonvarekontrollen – Teknologisk Institut. Alt sammen for at give dig sikkerhed for optimal kvalitet.

Gå på opdagelse og find inspiration
På denne side kan du gå på opdagelse i vores mange produkter. Du kan blive inspireret til hvilken løsning, der er rigtig for dig, eller blive klogere på hver enkel stens kvalitet og funktionalitet. Det, og meget andet, er vi glade for at kunne præsentere for dig. Vi byder dig derfor; velkommen hjem hos RBR.

Find vores kontaktdata her.

Om RC BETON

RC Beton blev grundlagt i 1938 under navnet Rødkærsbro Cementvarefabrik A/S og har dermed over 75 års erfaring med betonvarer. I dag lyder navnet RC Beton, og vores hovedsæde er stadig i Rødkærsbro. Som årene er gået har RC Beton udvidet med flere fabrikker. Ud over fabrikken i Rødkærsbro har vi 2 fabrikker i Aars, og på Sjælland har vi fabrik i Karlshøj.

RC Beton var oprindelig en gammel familieejet virksomhed, og værdierne fra dengang hænger stadig ved. Det er vigtigt for os at være en pålidelig leverandør, og vi vil gerne være kendt for god service, at producere kvalitetsprodukter og at overholde levering til tiden. Vores produktionsapparater udskiftes og udvikles løbende, så vi hele tiden er på højde med de forventede kvalitets- og miljøkrav. Vi er naturligvis certificerede efter meget skrappe standarder, så du er altid sikret produkter i højeste kvalitet fra RC Beton.

Vores rådgivere og konsulenter har mange års erfaring indenfor faget. Vi lægger stor vægt på dialog med vores kunder og står gerne til rådighed og vejledning ved både store og små projekter.

Find vores kontaktdata her.

Ejet af CRH Denmark

Både Betongruppen RBR og RC BETON er i dag ejet af CRH Denmark A/S, som er en del af den verdensomspændende byggekoncern CRH plc. – verdens førende byggematerialeforretning.

CRH producerer og distribuerer en bred vifte af højkvalitets byggematerialer, produkter og løsninger, som bruges flittigt i byggeprojekter af alle størrelser over hele verden. Vi er i dag 73.000 kolleger og er repræsenteret i 29 lande over hele kloden. Læs mere om CRH plc. her.

Intet salg til private

Hverken Betongruppen RBR eller RC Beton har salg direkte til private. Du skal derfor som privatperson købe vores produkter hos din lokale tømmerhandel eller byggemarked.

Find vores forhandlere her.

Scroll to Top